Papírlepedők

Papírlepedőink az alábbi kiszerelési formákban rendelhetőek:

▪ tekercses lepedőink 2 rétegűek, fehér színűek

▪ 100% cell, vagy 80% recy alapanyagúak

▪ lehetnek antibakteriális kivitelűek

▪ számtalan lapmérettel, és tekercs
   hosszal rendelkeznek

 Részletes információért tekintse meg árlistánkat.

Termékünk minimális rendelési mennyisége 1 raklap.

Letölthető árlista

 

A papírlepedő:

 

  Az egyszer használatos lepedők általában papírból készülnek, hengeres kiszerelésben árulják. Higiénikus megoldás, így a mosás annak komplett logisztikájával megspórolható, ideális testkezeléshez, masszás ágyak leterítéséhez.

  Védőhuzatként használják egészségügyi intézményekben, orvosi rendelőkben és kozmetikai szalonokban, de használhatjuk ipari célokra is, felület védelemre, letakaráshoz. Perforáció mentén könnyen téphető, maga a lepedő strapabíró kivitel, nem foszlik, nem mállik. A klasszikus lepedők praktikus helyettesítője.

  A papír lepedők ma már a minden nap használt eldobható papír termékek közé tartoznak. Egyre szélesebb körben használják a gyógyászatban és a szépségiparban.

  Fontos megemlíteni, hogy az emberiség papírfelhasználása igen jelentős, ezért törekszünk a fenntarthatóság követelményeit szemelőt tartani.

  A papír még mindig a hulladék legnagyobb komponense, a szeméttelepek összetételének 40%-át adja. Egy tonna papír újrahasznosítása 17 fa, 26 m3 víz, egy szeméttelepen 2,3m3 hely, illetve 320 liter olaj, továbbá 4100 kWh elektromosság megtakarítását jelenti.

  Cégünk minden papírtermékéből rendelhető újrahasznosított változat, mely általában alacsonyabb árú is, mint a 100% cellulóz alapanyagú produktum.

  A papírlepedők legtöbbször egyszer használatosak, korlátozott ideig érintkeznek testünkkel, ezért is tartjuk fontosnak ezen az oldalon felhívni a figyelmüket.