Kéztörlők


Kéztörlőink az alábbi kiszerelési formákban rendelhetőek: 

▪ Tekercses kéztörlőink 14, 19 cm átmérőjűek  

▪ Hajtogatott kéztörlőink 1, illetve 2 rétegűek

▪ fehér 100% cell, natúr, és   zöld/tört fehér
  recy alapanyagúakRészletes információért tekintse meg árlistánkat.

Termékünk minimális rendelési mennyisége 1 raklap.

Letölthető árlista


A kéztörlő, papírtörlő:

  Egy nedvszívó törölköző papírból, amely a textilruha helyét vette át. Ellentétben a ruhával, a papírtörlő, eldobható, és célja, hogy csak egyszer használható legyen így biztosítva a jobb higiéniát.

  A papírtörlő magába szívja a vizet, mert lazán szőtt anyagú. Kiszerelése lehet egyenként hajtott, vagy tekercses. Hasonló célokra alkalmazható, mint a hagyományos textiltörlő, például kézszárításra, ablakok letörlésére, portörlésre, és kiömlött folyadékok feltakarítására.

 

Története:

  1907-ben a philadelphiai Scott Paper Company kezdett papírtörlőket gyártani, ezelőtt textiltörölközőket használtak, ami a fertőzőanyagok terjedését nem gátolta. Volt, hogy törölközők helyett is ezt használták mosdások alkalmával. Kezdetben csak perforálatlan tekercsekben, hosszú szálakban állították elő. 1922-re Corbin tökéletesítette a terméket és kezdett a tömeges előállításnak megfelelő formát alkalmazni. Ezt a változatot hívták Nibroc papírtörlőnek (Corbin visszafelé olvasva). 1931-ben, a Scott Paper Company bevezette a papírtörlő konyhai változatát, ezen papíráruk fejlesztése, fejlődése a mai napig töretlen.